top of page

Tue, Mar 19

|

Tullinge

Zumba +Reggaeton Workshop i Tullinge

Ge dig ut på ett Zumba äventyr inom fitness när vi utforskar de pulserande rytmerna av den gatulatinska dansen känd som Reggaeton!

Tickets are not on sale
See other events
Zumba +Reggaeton Workshop i Tullinge
Zumba +Reggaeton Workshop i Tullinge

Time & Location

Mar 19, 2024, 7:35 PM – 9:00 PM

Tullinge, Palettvägen 15, 146 30 Tullinge, Sweden

About the event

Häng med oss på ett hjärtklappande 30-minuters Zumba-pass som lovar att lämna dig svettig och full av energi. Denna livliga session, ledd av våra erfarna Zumba-instruktörer, är perfekt för dig som söker ett snabbt men intensivt danspass fyllt med pulserande rytmer från Latin- och världsmusik.

Men spänningen slutar inte där! Efter denna hänförande Zumba-upplevelse övergår du sömlöst till vårt en timmes Reggaeton-workshop. Fördjupa dig i den smittande blandningen av reggae, latin, hip-hop och tropiska rytmer medan du lär dig funkiga och sensuella rörelser och skapar en fullständigt koreograferad rutin.

Oavsett om du är en dansentusiast eller nybörjare erbjuder denna kombinerade Zumba och Reggaeton-upplevelse inte bara en rolig och svettig träning utan även en chans att öka uthållighet, förbättra koordinationen och bygga självförtroende på dansgolvet. Detta är vad vi ska utforska i denna Reggaeton-workshop:

🔥 Upptäck nya rörelser

🔥 Öka självförtroendet

🔥 Behärska en koreograferad rutin

Höjdpunkter inkluderar att lära sig rytmiska rörelser, testa uthålligheten med en rutin, bygga självförtroende med okänd musik och skaffa sociala rörelser för koreografi.

Zumba-instruktörer:

💃 Patricia Alvarado

💃 Daniela Sepulveda Rivas

Så snöra på dig dansskorna, omfamna rytmen och följ med oss på denna unika fusion av träning och roligt. Låt varje minut räknas i denna dynamiska dansresa!

Share this event

bottom of page